Jak apetycznie i niebanalnie przyrządzić rybę radzą panie z kół gospodyń wiejskich woj. pomorskiego.


Przepisy kulinarne

Komentarze (5)

Podane dane osobowe będą przetwarzane przez Polska Press Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Podanie danych jest dobrowolne. Pozostałe informacje na temat celu i zakresu przetwarzania danych osobowych oraz Twoich praw znajdziesz w regulaminie. Dodając komentarz akceptujesz regulamin.

Zaloguj się / Zarejestruj się!

Marianna (gość)

Ja ostatnio chciałam zrobić rybę w jakiś taki bardziej wyszukany sposób, żeby się pochwalić gościom regionalną potrawą i trafiłam na fajną stronę- http://pomorskie-prestige.eu/- znalazłam super przepis na dorsza w popiele m.in. Warto tam poszperać- dobre restauracje też polecają w pomorskim jakby ktoś chciał rodzinę zaprosić

rebok (gość) (działacz społeczny )

a może to wykonany przez pana Józefa, Pańskiego przyjaciela, szczupak wykonany w całości z astrachańskiego kawioru?
Że też ten osobnik, po wytoczeniu Panu tylu procesów sądowych, ma jeszcze czas na wykonanie takiego arcydzieła ? Jakby nie było - jeśli to prawda, że jest z kawioru - arcydzieła przemytu, bo import kawioru jest zakazany? Chyba, że ma on akwarium IN VITRO - do rozmnażania tej szlachetnej ikry?

działacz społeczny (gość)

czy nie leży to na tym talerzu nasza FOKA ? po oczach mi to wygląnda na tak ? może się mylę albo nasz prezes Józef Ch. albo wściekły przewodniczący rady miasta bez tytułu Tadeusz Piątkowski proszę to sobie zapisać i podać to do sądu tak jak ty to zrobiłeś już raz w sądzie że sędzia się wyśmiał z ciebie ?